Νία Βαρντάλος: 10 χρόνια προσπαθούσε να υιοθετήσει παιδί

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013, 05:43
Νία Βαρντάλος: 10 χρόνια προσπαθούσε να υιοθετήσει παιδί
Στις 2 Απριλίου κυκλοφορεί το καινούργιο βιβλίο της Νία Βαρντάλος με τίτλο «Instant mom». Το βιβλίο αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στους αγώνες που έκανε για δέκα χρόνια η διάσημη ηθοποιός με τον επίσης γνωστό κωμικό ηθοποιό σύζυγό της Ίαν Γκόμεζ προκειμένου να αποκτήσουν το δικό τους παιδί μέσω υιοθεσίας.
Μέσα στις σελίδες του βιβλίου η ελληνοαμερικανίδα σταρ επίσης περιγράφει την πρώτη συγκινητική συνάντηση με την κόρη της η οποία σήμερα είναι οκτώ χρονών.
«Βλέπουμε ξαφνικά μπροστά μας ένα μικρό κοριτσάκι με καστανά μαλλιά, στα χέρια μιας κοινωνικής λειτουργού. Γυρνάει και κοιτά εμένα. Κατευθείαν. Και χαμογελά. Ακολουθεί μία περίεργη σιωπή. Και το μόνο που σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή είναι «επιτέλους μικρή μου σε βρήκα».
Η υιοθεσία ήρθε όταν η μικρή ήταν μόλις τριών χρονών και από τότε η Νία Βαρντάλος δεν έχει αφοσιωθεί μόνο στην ανατροφή και το μεγάλωμα της κόρης της αλλά και σε μία άτυπη δική της «καμπάνια» ώστε να μάθουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν παιδί μέσω υιοθεσίας τους τρόπους με τους οποίους θα τα καταφέρουν.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013, 05:43