Νιου Τζέρσεϊ: Mεγάλη πυρκαγιά σε συγκρότημα διαμερισμάτων

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015, 04:50
Νιου Τζέρσεϊ: Mεγάλη πυρκαγιά σε συγκρότημα διαμερισμάτων
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Οι πυροσβέστες δίνουν εδώ και αρκετές ώρες μάχη με τις φλόγες, οι οποίες είναι τόσο μεγάλες σε σημείο που μπορεί κάποιος να τις δει από τη Νέα Υόρκη, από την άλλη πλευρά του ποταμού Χάντσον.

O Tζον ΣτέρλινγκΕυτυχώς, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει μέχρι αυτήν την ώρα, δεν έχουν κινδυνεύσει, ή δεν κινδυνεύουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας, οι οποίοι πιθανότατα κατάφεραν να βγουν εγκαίρως από τα διαμερίσματά τους.

Γύρω από το σημείο οι δρόμοι έχουν κλείσει, με τις αρχές να ενημερώνουν τους κατοίκους των γύρω τετραγώνων να προσέχουν για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει στην αναπνοή τους ο καπνός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω συγκρότημα διαμερισμάτων είναι η οικεία του γνωστού εκφωνητή των αγώνων της ομάδας New York Yankees, Τζον Στέρλινγκ, ο οποίος ήταν συγκλονισμένος από αυτό το θλιβερό γεγονός, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του: «Δεν ξέρω τι να περιμένω. Τώρα δεν έχω που να πάω».Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015, 05:06