Ο αειθαλής Μπερλουσκόνι, «ο πραγματικός πυλώνας της Ιταλίας» για τους οπαδούς του

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018, 19:03
Ο αειθαλής Μπερλουσκόνι, «ο πραγματικός πυλώνας της Ιταλίας» για τους οπαδούς του
Τον θεωρούσαμε κουρασμένο από τις πολιτικές ή δικαστικές μάχες, απαξιωμένο από τις γκάφες του, καταβεβλημένο από τα προβλήματα υγείας, αλλά οι υποστηρικτές του Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνεχίζουν να βλέπουν στο πρόσωπό του έναν αποφασιστικό ηγέτη, πραγματικό πυλώνα της Ιταλίας.

Στα 81 του χρόνια, ο βετεράνος της ιταλικής πολιτικής ζωής έδειξε για μία ακόμη φορά με τη σημερινή του εμφάνιση στο Μιλάνο ότι συνεχίζει να είναι υπολογίσιμη δύναμη.

Όρθιος, χωρίς να κάνει παύση, χωρίς να πιεί μια γουλιά νερό, απηύθυνε ομιλία διάρκειας δύο ωρών μπροστά στους υποστηρικτές του και σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού σε θέατρο που του ανήκει.

Περνώντας από το ένα θέμα του εκλογικού του προγράμματος στο άλλο - από την φορολογική μεταρρύθμιση μέχρι την αύξηση των συντάξεων- εναλλάσσοντας επιθέσεις κατά των πολιτικών του αντιπάλων, κυρίως κατά του Κινήματος των Πέντε αστέρων, ο Σίλβιο, μαυρισμένος όπως πάντα, διάνθιζε την ομιλία του με αστεία που ανταμείβονταν με τα γέλια του ακροατηρίου του που τον καταχειροκροτούσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018, 22:09