Ο Ερντογάν επέπληξε ποδοσφαιριστή για τατουάζ

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014, 00:26
Ο Ερντογάν επέπληξε ποδοσφαιριστή για τατουάζ
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άσκησε δριμεία κριτική σήμερα σε ένα νεαρό, πολλά υποσχόμενο, ποδοσφαιριστή που είχε κάνει ένα τατουάζ στον καρπό του, υποστηρίζοντας ότι αυτή η «ξένη» πρακτική έμπνευσης θα μπορούσε να προκαλέσει έναν «καρκίνο του δέρματος».

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν σε ένα κέντρο προπόνησης της εθνικής ομάδας της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη όπου συζήτησε και αντήλλαξε χειραψίες με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

«Τί είναι αυτά τα τατουάζ; Γιατί πληγώνεις το σώμα; Να μην αφήνεις να σε εξαπατούν οι ξένοι. Ο Θεός μας προστατεύει, αυτό θα μπορούσε επίσης να σου προκαλέσει καρκίνο του δέρματος» είπε ο Ερντογάν στον 18χρονο παίκτη της ομάδας Galatasaray, Μπερκ Γιλντίζ , ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ξέσπασαν σε νευρικά γέλια.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκία2 έγνεψε στον προπονητή της εθνικής ομάδας Φατίχ Τερίμ και τον πρόεδρο της τουρκικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Γιλντιρίμ Ντεμιρόρεν για να βεβαιωθεί ότι τα επιχειρήματά του ακούστηκαν από όλους.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υποσχέθηκε να αφαιρέσει το τατουάζ.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014, 00:26