Του Χρήστου Μαζάνη 

Σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη προχώρησε ο γιος του «βασιλιά της κοκαΐνης» Πάμπλο Εσκομπάρ Γκαβίρια, Σεμπαστιάν Μαροκίν, σχετικά με τις διασυνδέσεις αλλά και τους συνεργάτες του πατέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εφημερίδα της Βραζιλίας «ο Estado de Sao Paulo», ανέφερε ότι ο πατέρας του και ο διασημότερος τραγουδιστής τζαζ, Φράνκ Σινάτρα ήταν συνεργάτες στο εμπόριο ναρκωτικών.

Μέχρι σήμερα, ήταν γνωστό πως ο Πάμπλο Εσκομπάρ (αρχηγός του καρτέλ του Μεντεγίν) είχε φιλική σχέση με τον Σινάτρα. Φαίνεται όμως ότι το μυαλό του Πάμπλο ήταν πάντα πολύ μπροστά, αφού σύμφωνα με τον γιο του, κατάφερε να πουλάει κόκα στις ΗΠΑ διαμέσου του πιο «φιρμάτου» καλλιτέχνη εκείνης της εποχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιος του πιο διάσημου και πιο επικίνδυνου βαρόνου ναρκωτικών, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, συνεχίζει να πλουτίζει αποκαλύπτοντας τις πιο κρυφές πτυχές της ζωής και της δράσης του πατέρα του.

«Ο Σινάτρα ήταν καλύτερος έμπορος ναρκωτικών, παρά τραγουδιστής»

«Ο Σινάτρα ήταν καλύτερος έμπορος ναρκωτικών, παρά τραγουδιστής», δηλώνει στη συνέντευξη του και προσθέτει: «Ο Σινάτρα ήταν συνεργάτης του Εσκομπάρ στο Μαΐάμι. Ξεκίνησε την καριέρα του με την υποστήριξη του εμπορίου ναρκωτικών, με τη βοήθεια του οποίου και την εκτόξευσε. Είναι πολλοί οι τραγουδιστές που ξεκίνησαν την καριέρα τους με την υποστήριξή κάποιου καρτέλ ναρκωτικών ή της μαφίας, ένας από αυτούς ήταν ο Σινάτρα, ο οποίος ήταν και εξαιρετικός έμπορος κοκαΐνης».

Οι διασυνδέσεις με τη μαφία και το ραντεβού στο Λας Βέγκας

Ο Σινάτρα είχε ζητήσει να δολοφονήσουν τον Woody Allen  Όπως είναι γνωστό, οι δεσμοί του Φρανκ Σινάτρα με τη μαφία έχουν αποκαλυφθεί εδώ και πολύ καιρό. Στη βιογραφία του Woody Allen, αναφέρεται πως ο τραγουδιστής είχε ζητήσει από τη μαφία να δολοφονήσει τον σκηνοθέτη, εξαιτίας της ερωτικής σχέσης που είχε συνάψει με τη γυναίκα του, την ηθοποιό Mia Farrow.

Επίσης το 2009 ο αδελφός του Εσκομπάρ αποκάλυψε πως εκείνος και ο αδελφός του είχαν δειπνήσει με τον Φρανκ Σινάτρα, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Λας Βέγκας, όπου ο τραγουδιστής είχε συστηθεί ως προσωπικός μεσίτης του βαρόνου.


(Στη φωτογραφία ο Φράνκ Σινάτρα με μέλη της μαφιόζικης οικογένειας Γκαμπίνο. Η Οικογένεια Γκαμπίνο, ήταν μια από τις πέντε φαμίλιες της Νέας Υόρκης, Ήταν η πιο ισχυρή οικογένεια και μοναδικός υπεύθυνος για αυτό, δεν ήταν άλλος από τον Δον Κάρλο Γκαμπίνο. Ακόμα και σήμερα, η οικογένεια κρατάει το όνομα του μεγάλου Κάπο αποδεικνύοντας το βαθμό της προσωπολατρίας και της αποδοχής που είχε στα χρόνια της κυριαρχίας του)

Ο Φρανκ Σινάτρα, ο οποίος αναγνωρίστηκε ευρέως ως ένας από τους πιο σημαντικούς μουσικούς του 20ου αιώνα, πέθανε στο Χόλιγουντ το 1998.

«Κάθε κιλό κόκας που εισάγεται στις ΗΠΑ πολλαπλασιάζεται με τη βοήθεια δηλητηριωδών ουσιών»

Ο 38χρονος γιος του «βασιλιά της κόκας» στη συνέντευξή του αναφέρεται και στη λειτουργία των καρτέλ ναρκωτικών, ακόμα και στη σημερινή εποχή.


(Ο γιος του Πάμπλο Εσκομπάρ σε μικρή ηλικία με τον πατέρα του)

«Ένα καρτέλ μπορεί να δρα με μεγαλύτερη ελευθερία κάτω από τα σύνορά του Μεξικό. Σε αμερικανικό έδαφος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Το καρτέλ αλλάζει χέρια, περνά σε αμερικανικά. Έχετε αναρωτηθεί ποιος ελέγχει το καρτέλ ναρκωτικών στο Μαΐάμι, τη Νέα Υόρκη, ποιος είναι η κεφαλή του καρτέλ του Λος Άντζελες; Κάθε κιλό κοκαΐνης που εισάγεται στις ΗΠΑ πολλαπλασιάζεται με τη βοήθεια δηλητηριωδών ουσιών. Υπάρχει μεγάλη υποκρισία εκ μέρους των κυβερνήσεων όσον αφορά τα ναρκωτικά», επισημαίνει.

Οι αποκαλύψεις του Σεμπαστιάν γίνονται θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο βαρόνος ναρκωτικών Ελ Τσάπο είναι ο νέος Πάμπλο Εσκομπάρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης