Ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ και δεξί του χέρι Τζάρεντ Κούσνερ ήταν εγγεγραμμένος ως…γυναίκα ψηφοφόρος επί οκτώ χρόνια, σύμφωνα με αμερικανικά MME.

Σύμφωνα με τους εκλογικούς καταλόγους της Νέας Υόρκης, ο προεδρικός σύμβουλος, οι αρμοδιότητες του οποίου περιλαμβάνουν σχεδόν τα πάντα –από τη διαμεσολάβηση για ειρήνευση στη Μέση Ανατολή μέχρι τη διαχείριση της κρίσης οπιοειδών στις ΗΠΑ– ήταν καταχωρημένος στους εκλογικούς καταλόγους ως «θήλυ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κούσνερ, ο οποίος είναι σύζυγος της κόρης του Τραμπ, της Ιβάνκα, είχε συμπληρώσει λανθασμένα τα απαραίτητα έγγραφα για την είσοδό του στον Λευκό Οίκο από τα μέτρα ασφαλείας και χρειάστηκε να τα υποβάλει επανειλημμένως, μετέδωσε το CBS.

Πριν από το 2009 μάλιστα, στους εκλογικούς καταλόγους του Νιου Τζέρζεϊ, δίπλα στο όνομα του Κούσνερ αναγραφόταν: «αγνώστου φύλου», σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα The Hill.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Washington Post», ο Κούσνερ, ο οποίος είναι γόνος πλούσιας οικογένειας, είναι ένα από τα πολλά πρόσωπα του στενού κύκλου του Τραμπ που ήταν εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι σε περισσότερες από μια πολιτείες στις τελευταίες προεδρικές εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πρόσωπα αυτά περιλαμβάνεται ο πρώην διευθυντής της επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ και ο πρώην επικεφαλής στρατηγικής του Αμερικανού προέδρου Στιβ Μπάνον.

Οι πολλαπλές εγγραφές των ίδιων προσώπων στους εκλογικούς καταλόγους διαφόρων πολιτειών είχαν καταγγελθεί από τον πρόεδρο ως ένδειξη εκτεταμένης νοθείας στις εκλογές του 2016. Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι εκατοντάδες ψηφοφόροι ψήφισαν παράνομα τη Χίλαρι Κλίντον, αλλά δεν έχει παρουσιάσει ποτέ αποδείξεις για τον ισχυρισμό του.

Ο Κούσνερ, ο οποίος εμπλέκεται στη συνεχιζόμενη έρευνα περί ρωσικής παρέμβασης στις αμερικανικές εκλογές, κατηγορήθηκε πρόσφατα ότι χρησιμοποίησε ιδιωτικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για θέματα που αφορούν στον κυβερνητικό του ρόλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης