Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτιέρες καταδίκασε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση που διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο και εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τους Βρετανούς πολίτες και τη βρετανική κυβέρνηση στη μάχη που δίνουν κατά της τρομοκρατίας, επεσήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του γενικού γραμματέα σε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα.

«Ο γενικός γραμματέας καταδικάζει με σθένος τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο χθες τη νύχτα. Απευθύνει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και στέλνει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Εύχεται οι υπεύθυνοι αυτής της αδικαιολόγητης βίας να βρεθούν γρήγορα και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης» προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους προς τη Βρετανία και τους Βρετανούς πολίτες, ο Γκουτιέρες υπογράμμισε ότι η διεθνής κοινότητα «πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της στις προσπάθειες να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης εκείνοι που χρησιμοποιούν τέτοιες απάνθρωπες τακτικές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης