Ο Γκουαρντιόλα θα φυγαδεύσει τον Πουτζντεμόν;

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018, 16:30
Ο Γκουαρντιόλα θα φυγαδεύσει τον Πουτζντεμόν;
Ένα διπλωματικό «θρίλερ» βρίσκεται σε εξέλιξη με κεντρικά πρόσωπα τον αυτοεξόριστο Καταλανό αυτονομιστή ηγέτη Κάρλες Πουτζντεμόν και τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σύμφωνα με Μέσο της Καταλονίας ο πετυχημένος προπονητής φέρεται να είναι αναμεμειγμένος σε ένα διπλωματικό ζήτημα, το οποίο συνδέει τόσο τον ίδιο, όσο και την οικογένεια του με την ενδεχόμενη επιστροφή του Κάρλος Πουτζντεμόν στη Βαρκελώνη.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Καταλονίας και υπέρμαχος της ανεξαρτησίας, βρίσκεται εξόριστος στο Βέλγιο και φαίνεται να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Καταλονία κρυφά το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, φαίνεται να υποστηρίζεται έντονα από τον Καταλανό προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, που είναι και αυτός υπέρμαχος της ανεξαρτησίας της περιοχής και έχει στηρίξει έμπρακτα τον Πουτζντεμόν στο παρελθόν.

Σύμφωνα λοιπόν με το Radio Catalunya, υπάρχουν φήμες ότι η οικογένεια του Γκουαρδιόλα, ίσως προσπαθεί να φυγαδεύσει τον Καταλανό πολιτικό με το ιδιωτικό της αεροπλάνο, που πραγματοποιεί συχνά τελευταία πτήσεις από διάφορα μέρη της Ευρώπης προς το αεροδρόμιο «Πρατ».

Αναφέρεται δε, ότι πριν από μερικές μέρες, έγινε έφοδος στο αεροπλάνο του Γκουαρδιόλα, που μετέφερε μέλη της οικογένειας του στη Βαρκελώνη από το Μάντσεστερ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο, αφού φοβούνται αρκετά το σενάριο επιστροφής του Πουτζντεμόν με την αρωγή του Γκουαρδιόλα.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018, 16:30