Στο πλαίσιο του σχεδίου μείωσης του λειτουργικού του κόστους, ο αμερικανικός οίκος μόδας Ralph Lauren θα καταργήσει θέσεις εργασίας και θα κλείσει καταστήματα στις ΗΠΑ, μεταξύ αυτών το κατάστημα Polo στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης,

Τον Ιούνιο ο Ralph Lauren είχε ανακοινώσει ότι θα καταργήσει 1.000 θέσεις εργασίας και θα κλείσει 50 καταστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μέτρα που έγιναν γνωστά σήμερα στοχεύουν στην εξοικονόμηση σχεδόν 140 εκατομμυρίων δολαρίων κατά το φορολογικό έτος που λήγει την 31η Μαρτίου 2018.

Ένα από τα σημαντικότερα μέτρα στο πλαίσιο του σχεδίου λιτότητας που θα εφαρμοστεί είναι το κλείσιμο του καταστήματος Polo, που βρίσκεται στην 5η Λεωφόρο, στην καρδιά του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.

Ο οίκος Ralph Lauren, ο οποίος αναμένεται να διατηρήσει επτά καταστήματα στην πόλη της Νέας Υόρκης, εξηγεί ότι αυτή η απόφαση θα επιτρέψει να προχωρήσει στη σύλληψη νέων ιδεών για τη δημιουργία καταστημάτων με στόχο την προσέλκυση καταναλωτών που επιλέγουν όλο και περισσότερο το Διαδίκτυο για τις αγορές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σχέδιο εξοικονόμησης δαπανών θα μεταφραστεί σε ένα κόστος ύψους 370 εκατομμυρίων δολαρίων, μέρος των οποίων αφορά τις αποζημιώσεις απολύσεων, καταγγελία εμπορικών μισθώσεων και την απομείωση της αξίας των περιουσιακών του στοιχείων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης