Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δεν είναι περίεργη η εκλογή διασημοτήτων και celebrities σε πολιτικές θέσεις.

Οι Ρόναλντ Ρίγκαν, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Κλιντ Ίστγουντ και, πιο πρόσφατα, ο Ντόναλντ Τραμπ έχουν ανέλθει σε πολιτικά αξιώματα. Θα μπορούσε ο Ρόμπερτ Ρίτσι, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Κιντ Ροκ, να κάνει το επόμενο βήμα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, παραγωγός και ηθοποιός Κιντ Ροκ φέρεται να είναι υποψήφιος με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα για μία θέση στη Γερουσία.

Ο γεννημένος στο Μίσιγκαν καλλιτέχνης, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, φέρεται να είναι πιθανός διεκδικητής της έδρας της γερουσιαστού των Δημοκρατικών Ντέμπι Στέιμπνοου τον επόμενο χρόνο.

Ο Ροκ, πρώην σύζυγος της Πάμελα Άντερσον, το περασμένο Σαββατοκύριακο προτάθηκε από το Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων της πολιτείας Μίσιγκαν ως υποψήφιος για τη Γερουσία, αλλά σύμφωνα με το RollCall.com δεν έχει λάβει οριστική απόφαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κιντ Ροκ είχε δηλώσει στο περιοδικό «Rolling Stone» το 2013 ότι θεωρεί τον εαυτό του περισσότερο φιλελεύθερο, αλλά έχει στηρίξει διάφορους πολιτικούς του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Πιο πρόσφατα εκδήλωσε την υποστήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ.

Αν ο τραγουδιστής επιλέξει να διεκδικήσει την έδρα και βγει νικητής, θα είναι ο πρώτος υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος από το 1998 που θα κερδίσει. Η Στέιμπνοου κατέχει την έδρα από το 2000.

Φυσικά, μόλις κυκλοφόρησε η είδηση, άρχισαν και τα σχόλια θαυμαστών ή επικριτών του τραγουδιστή που ξεκίνησε την καριέρα του από τη ραπ και χιπ-χοπ μουσική και στη συνέχεια στράφηκε στη ροκ, κάντρι και μπλουζ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης