Η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος χθες από τη Βουλή των Ελλήνων και οι ταραχές που ακολούθησαν στο κέντρο της Αθήνας είναι από τα βασικά θέματα στην ειδησεογραφία των σημερινών εφημερίδων στη Μεγαλόνησο.

Η «Αλήθεια» παρουσιάζει τις χθεσινές εξελίξεις, γράφοντας «Ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο- Ανακούφιση στην Ευρώπη- Βία και καταστροφή στην Αθήνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O «Πολίτης» στεγάζει τη σχετική ειδησεογραφία κάτω από τον τίτλο «Οριακό ναι, μετά… δακρύων».

Η «Σημερινή», με τίτλο «Προκαλεί ασφυξία το μεσοπρόθεσμο», αναφέρεται στην ψήφιση του προγράμματος χθες από την Ελληνική Βουλή και στις συμπλοκές και τις οδομαχίες στο κέντρο της Αθήνας.

Ο «Φιλελεύθερος» έχει τίτλο «Πέρασε το μεσοπρόθεσμο εν μέσω κατακραυγής» και γράφει ότι το επίμαχο νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε στην ελληνική Βουλή, αλλά καταψηφίστηκε στους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Χαραυγή» γράφει «Σε βαρύ κλίμα το ναι» και αναφέρεται στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος στην Ελλάδα αλλά και στις κινητοποιήσεις και συγκρούσεις στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Η αγγλόφωνη εφημερίδα «Cyprus Mail», υπό τον τίτλο «Συμπλοκές της ελληνικής αστυνομίας με διαδηλωτές» αναφέρεται στις χθεσινές οδομαχίες και συγκρούσεις στην Αθήνα, που ακολούθησαν την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος από την Βουλή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης