Ο κληρονόμος του Tetra Pak τέθηκε υπό κράτηση...

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012, 09:32
Ο κληρονόμος του Tetra Pak τέθηκε υπό κράτηση...
Ο κληρονόμος της περιουσίας του βιομηχάνου των συσκευασιών Tetra Pak τέθηκε υπό κράτηση μετά τον θάνατο της συζύγου του στην πολυτελή κατοικία τους στο Λονδίνο.Οι αστυνομικοί ανακοίνωσαν πως η γυναίκα ονομάζεται Εύα Κέμενι και διευκρίνισαν πως το πτώμα της εντοπίστηκε στη διάρκεια έρευνας στην κατοικία που μοιραζόταν με τον σύζυγό της στη χλιδάτη συνοικία Μπελγκράβια, μετά τη σύλληψη του άνδρα.Ο άνδρας κρατήθηκε σε αστυνομικό τμήμα του Νοτίου Λονδίνου για κατοχή ναρκωτικού, αλλά επίσης σε σχέση με τον προς το παρόν ανεξήγητο θάνατο της γυναίκας, που αποτελεί αντικείμενο ποινικής έρευνας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο άνδρας είναι ο κληρονόμος της βιομηχανίας του Tetra Pak, ο Σουηδός Χανς Κρίστιαν Ράουζινγκ, 49 ετών.

Λίγο αργότερα αναχώρησε από το αστυνομικό τμήμα, για να δεχθεί ιατρική φροντίδα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, η οικογένεια της Εύας εξέφρασε τη «βαθιά θλίψη της για τον θάνατο της αγαπημένης της κόρης», που ήταν παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Η περιουσία της οικογένειας Ράουζινγκ, επικεφαλής της οποίας είναι ο πατέρας του Χανς, υπολογίζεται σε 5,4 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Κατάλογο των Πλουσίων που δημοσίευσαν φέτος οι «Sunday Times».

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012, 09:41