Ο Σεργκέι Λαβρόφ, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών διαψεύδει τις φήμες που μετέδωσαν νωρίτερα μεγάλα ΜΜΕ και ανέφεραν ότι έχει μεταφερθεί εκτάκτως σε νοσοκομείο με καρδιολογικό πρόβλημα μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στα social media από το Μπαλί.

Το βίντεο που είδε το φως στη δημοσιότητα δείχνει τον Σεργκέι Λαβρόφ να προετοιμάζεται για τη σύνοδο Κορυφής της G20, καλώντας τα διεθνή ΜΜΕ να μεταδίδουν μόνο αληθινές πληροφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Λοιπόν, γράφουν εδώ και περίπου δέκα χρόνια ότι ο πρόεδρος μας είναι άρρωστος», είπε ο 72χρονος Λαβρόφ, σε βίντεο όπου εμφανίζεται, ντυμένος με βερμούδα και t-shirt του Αμερικανού underground εξπρεσιονιστή Ζαν Μισέλ Μπασκιά, να διαβάζει έγγραφα στο μπαλκόνι του δωματίου του. «Αυτό είναι ένα είδος παιχνιδιού που δεν είναι καινούργιο στην πολιτική», είπε.

Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών είχα διαψεύσει ως fake news πληροφορία του Associated Press ότι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών διακομίσθηκε στο νοσοκομείο μετά την άφιξή του στο Μπαλί.

Και το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι ο Λαβρόφ βρίσκεται στο ξενοδοχείο του και ετοιμάζεται για την σύνοδο κορυφής της G20. Ο κυβερνήτης του Μπαλί, Ι Ουαγιάν Κόστερ δήλωσε πάντως ότι ο Λαβρόφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τσεκ απ και επέστρεψε αμέσως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο με τον Σεργκέι Λαβρόφ:
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης