Ο Ντόναλντ Τραμπ «δεν είναι ψεύτης», διαβεβαίωσε σήμερα μια εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, μετά την ακρόαση του Τζέιμς Κόμεϊ, του πρώην επικεφαλής του FBI ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του από τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο.

«Μπορώ να δηλώσω μετά βεβαιότητος ότι ο πρόεδρος δεν είναι ψεύτης και, ειλικρινά, αισθάνομαι προσβεβλημένη από αυτήν την ερώτηση», είπε χαρακτηριστικά η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων –μακριά όμως από τις τηλεοπτικές κάμερες– που είναι διαπιστευμένοι στον Λευκό Οίκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκπρόσωπος υπογράμμισε επίσης ότι ο Τραμπ έχει δεσμευτεί να διασφαλίσει ότι οι εκλογές στις ΗΠΑ διεξάγονται δίκαια και ότι προστατεύονται από τις παρεμβάσεις οποιουδήποτε. «Ο πρόεδρος αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα τις εκλογές» σημείωσε.

Κατά την ενημέρωση, η Σάντερς βεβαίωσε επίσης ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας θα συνεχιστούν μέχρι να επιλυθεί η κρίση στην Ουκρανία.

Ο Τραμπ, ο οποίος δεν είχε αναρτήσει κανένα μήνυμα στο Twitter αφότου δόθηκε στη δημοσιότητα η γραπτή κατάθεση του Κόμεϊ, την Τετάρτη, σήμερα δεν απάντησε ευθέως στις «εκρηκτικές» κατηγορίες του τελευταίου αλλά προσπάθησε να εμψυχώσει τους υποστηρικτές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα αγωνιστούμε και θα νικήσουμε» είπε στην ομιλία του σε μια συγκέντρωση Ευαγγελικών Χριστιανών. «Έχω έναν στόχο: να αγωνιστώ πρώτα για τους Αμερικανούς και την Αμερική. Οι ξεχασμένοι άνδρες και γυναίκες δεν θα ξεχαστούν ποτέ ξανά. Ξέρουμε να αγωνιζόμαστε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο και δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ, ποτέ» συνέχισε, σε μια ομιλία που θύμιζε τη ρητορική της προεκλογικής εκστρατείας του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης