Η σύζυγος του δράστη του μακελειού στην Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ στη Νίκαια, η οποία αφέθηκε ελεύθερη έπειτα από προσωρινή κράτηση 48 ωρών, υπήρξε θύμα συνεχών βιαιοπραγιών και παρενόχλησης από τον 31χρονο σύζυγό της, αποκάλυψε την Κυριακή ο δικηγόρος της, Ζαν Υβ Γκαρινό.

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι η μητέρα των τριών παιδιών του δράστη σκεφτόταν να πάει μαζί με την οικογένειά της για να παρακολουθήσουν το σόου των πυροτεχνημάτων της 14ης Ιουλίου στη Νίκαια, ωστόσο άλλαξε γνώμη. «Αυτή η γυναίκα είχε συγκλονιστεί από τα όσα διέπραξε ο σύζυγός της, πατέρας των τριών τους παιδιών» είπε ο δικηγόρος της στο Γαλλικό Πρακτορείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν θύμα επανειλημμένων ξυλοδαρμών από το σύζυγό της, σωματικής βίας και παρενόχλησης. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης διαζυγίου. Εκείνος είχε επίσης χτυπήσει τη μητέρα της πελάτισσάς μου. Κατέθεσαν μηνύσεις» διευκρίνισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον κ. Γκαρινό, η γυναίκα δεν υπήρξε μάρτυρας μιας ενδεχόμενης ριζοσπαστικοποίησής του 31χρονου μακελάρη. «Δεν ζούσε πλέον με εκείνον, τον συναντούσε μονάχα ότι εκείνος ερχόταν να δει τα παιδιά του σε ένα δημόσιο πάρκο» εξήγησε.

Επτά άτομα υπό κράτηση

Επτά άνθρωποι παραμένουν υπό κράτηση αυτή τη στιγμή, μετά την αποφυλάκιση της συζύγου του Μοχάμεντ Μπουχλέλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα ο απολογισμός των 84 νεκρών, ανάμεσα στους οποίους δέκα παιδιά και έφηβοι, ενδέχεται να αυξηθεί. Η κατάσταση 18 τραυματιών, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, θεωρείται, ενώ 67 ακόμη άτομα παραμένουν υπό νοσηλεία στα νοσοκομεία.

Φόρος τιμής στα θύματα του μακελειού

Πολλές εκατοντάδες άνθρωποι απέτισαν φόρο τιμής την Κυριακή στα θύματα του μακελειού στη Νίκαια, κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων και θρησεκυτικών τελετών σε ολόκληρη τη χώρα, όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών.

Οι Γάλλοι αναμένεται να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή και αύριο στη 13.00 ώρα Ελλάδας για τα θύματα της Νίκαιας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης