«Από μικρό και από τρελό», λέει ο λαός, «μαθαίνεις την αλήθεια» και το ίδιο φυσικά ισχύει και για τη βασιλική οικογένεια. Ο πρίγκιπας Τζορτζ μπορεί να είναι μόλις εννέα χρονών, όμως ήδη γνωρίζει τη δύναμη που κατέχει η οικογένειά του και δεν διστάζει να… ενημερώσει και τους συμμαθητές του σχετικά.

Σύμφωνα λοιπόν με τη συγγραφέα Κέιτ Νίκολ, «ο Τζορτζ καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς και ως μικρό αγόρι τσακώνονταν με φίλους στο σχολείο. Έτσι κάποια στιγμή είπε τη φράση “Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βιβλίο της The New Royals, η Νίκολ ισχυρίστηκε ότι ο Τζορτζ και τα αδέρφια του, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, επτά ετών, και ο πρίγκιπας Λούις, τεσσάρων ετών, μεγάλωσαν γνωρίζοντας την ιδιότητά τους και έχοντας «αίσθηση καθήκοντος».

Πρόσθεσε ότι ενώ ο Τζορτζ ξέρει ότι μια μέρα θα γίνει μονάρχης, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας προσπαθούν να μην τον επιβαρύνουν με πάρα πολλές ευθύνες από τώρα. Ο Τζορτζ έμαθε ότι θα γίνει βασιλιάς στα επτά του χρόνια.

«Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Τζορτζ, έχοντας επίγνωση του ποιος είναι και του ρόλου που θα κληρονομήσει, αλλά θέλουν να μην τα βαρύνουν με την αίσθηση του καθήκοντος», έγραψε η Νίκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης