Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν θέλει δώρα για τα 60α γενέθλιά του, μόνο ένα πάρτι ασφαλές και δωρεές για το φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος Ομπάμα.

«Οι Ομπάμα διοργανώνουν ένα πάρτι για να γιορτάσουν τα 60α γενέθλια του Προέδρου Ομπάμα με την οικογένεια, τους φίλους και το πρώην προσωπικό», αναφέρει το περιοδικό People που επικαλείται πηγή κοντά στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ. Η γιορτή θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο κτήμα Martha’s Vineyard της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν ότι όλοι θα πρέπει να υποβληθούν σε Covid τεστ και ότι στην εκδήλωση θα υπάρχει γιατρός, ο οποίος θα διασφαλίσει ότι θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα του CDC.

Ο Μπαράκ και η Μισέλ έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν εκστρατεία υπέρ των εμβολιασμών, εμβολιάστηκαν μαζί με άλλους πρώην προέδρους και πρώτες κυρίες τον Μάρτιο. «Ενθαρρύνω όλους να κάνουν το εμβόλιο μόλις έχουν την ευκαιρία», είπε τότε η Μισέλ.

«Αντί για δώρα, οι επισκέπτες καλούνται να εξετάσουν το ενδεχόμενο να βοηθήσουν τα προγράμματα που λειτουργούν για να υποστηρίξουν αγόρια και νέους άνδρες διαφορετικού χρώματος και τις οικογένειές τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, να υποστηρίξουν κορίτσια που βρίσκονται στην εφηβεία από όλον τον κόσμο και να εξοπλίσουν την επόμενη γενιά αναδυόμενων ηγετών, συμπεριλαμβανομένης των οργανώσεων “My Brother’s Keeper Alliance”, “Girls Opportunity Alliance” ή των προγραμμάτων Παγκόσμιας Ηγεσίας του Ιδρύματος Ομπάμα», λέει η πηγή στο περιοδικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης