Συχνά τα παιδιά βιάζονται να μεγαλώσουν, αλλά αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στην πόλη Kelso των ΗΠΑ, ξεπερνά τα συνηθισμένα. Ένα τετράχρονο αγόρι επιχείρησε να κάνει επίδειξη των οδηγικών του ικανοτήτων, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε ένα χαντάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 4χρονο αγόρι, χρησιμοποιώντας ένα σκαμπό, πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου των γονιών του, μπήκε στο όχημα, έβαλε μπροστά τη μηχανή και άρχισε… τη βόλτα του.

Σύμφωνα με ένα γείτονα, ο 4χρονος επιτάχυνε και οδήγησε για περίπου 30 μέτρα, προτού καταλήξει στο χαντάκι. Άμεσα, ο γείτονας κάλεσε την Πυροσβεστική και βοήθησε το παιδί να βγει από το ακινητοποιημένο όχημα.

Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν, βρήκαν το πίσω μέρος του minivan να αιωρείται πάνω από το έδαφος, όπως δήλωσε ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, σε συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το αγόρι δεν τραυματίστηκε και το όχημα υπέστη μικρή ζημιά», τόνισε.

Εξάλλου, εκπρόσωπος της Αστυνομίας υποστήριξε: «Το ατύχημα δεν προκάλεσε ζημιά σε κάποιο ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο. Γι αυτό δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη στους γονείς. Άλλωστε, η ντροπή που υπέστησαν ήταν αρκετά μεγάλη ποινή για αυτούς», κατέληξε.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης