Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, επισκέφθηκε την επίσημη αγαπημένη του, Βαλερί Τριερβελέρ στο νοσοκομείο, για πρώτη φορά από την δημοσίευση των φημών για σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό, Ζιλί Γκαγέ.

Όπως μετέδωσε χθες ο Guardian, οι γιατροί είχαν συμβουλεύσει τον Φρανσουά Ολάντ να μείνει μακριά από την Βαλερί Τριερβελέρ και να «της δώσει χρόνο να σταθεί και πάλι στα πόδια της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο Ολάντ της είχε ήδη στείλει σοκολατάκια και λουλούδια, όπως έκανε γνωστό η ίδια η Τριερβελέρ. «Άφησε να εννοηθεί ότι οι γιατροί ήταν αυτοί που είχαν απαγορεύσει στον ηγέτη του κράτους να έρθει να τη δει, μια συνηθισμένη πρακτική σε περιπτώσεις ψυχολογικού στρες», μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός RTL.

Η Βαλερί Τριερβελέρ παραμένει για δεύτερη εβδομάδα σε νοσοκομείο του Παρισιού. Εν τω μεταξύ, με νέο δημοσίευμα ξαναχτύπησε το περιοδικό Closer την Παρασκευή.

Το γαλλικό περιοδικό το οποίο μετέδωσε τις φήμες για σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό Ζυλί Γκαγέ, υποστήριξε την Παρασκευή ότι η σχέση τους είχε αρχίσει πριν από δύο χρόνια. Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση αυτή και αναφέρει ότι το ειδύλλιο «δεν είναι τόσο πρόσφατο όσο θέλουν να το παρουσιάζουν κάποιοι» και ότι διαρκεί δύο χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011 μέσω της πρώην συντρόφου και μητέρας των παιδιών του Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Θυμίζουμε ότι ο Ολάντ είχε εγκαταλείψει την Ρουαγιάλ το 2007 για την Πρώτη Κυρία, Βαλερί Τριερβελέρ. Το Closer αναφέρει ότι η ηλικίας 41 ετών, Γκαγέ, συστήθηκε στον 59χρονο Ολάντ ως μια από τις ηθοποιούς που υποστήριζαν την Σεγκολέν Ρουαγιάλ στη διάρκεια της αποτυχημένης προσπάθειάς της να εκλεγεί στην προεδρία της Γαλλίας το 2007.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ανάμεσα στον Ολάντ και την Γκαγέ, η οποία είναι χωρισμένη και μητέρα δυο παιδιών, υπήρξε έλξη από την πρώτη στιγμή η οποία πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε σχέση. Το ειδύλλιο ατόνησε στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία και αναθερμάνθηκε πάλι στα μέσα του 2013.

Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την περασμένη Τρίτη ο Ολάντ παραδέχθηκε ότι ο ίδιος και η Τριερβελέρ περνούν «δύσκολες στιγμές» και υποσχέθηκε να ξεκαθαρίσει τη σχέση τους πριν από την επίσημη επίσκεψή του στις ΗΠΑ, στις 11 Φεβρουαρίου. Ο Ολάντ αρνήθηκε να σχολιάσει το ίδιο το δημοσίευμα του Closer, τονίζοντας ότι οι προσωπικές υποθέσεις πρέπει να επιλύονται ιδιωτικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης