Ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα εμπορίου Πίτερ Ναβάρο ζήτησε συγγνώμη σήμερα για τα σχόλια που έκανε σε βάρος του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό μετά τη σύνοδο κορυφής της G7 την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, σε μια εκδήλωση που οργάνωσε η εφημερίδα ο Ναβάρο παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος. “Η αποστολή μου ήταν να στείλω ένα σθεναρό μήνυμα ισχύος. Το πρόβλημα είναι ότι μεταφέροντας αυτό το μήνυμα χρησιμοποίησα ακατάλληλη φρασεολογία”, είπε ο σύμβουλος του προέδρου Τραμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News την Κυριακή, ο Ναβάρο είπε, αναφερόμενος στον “αδύναμο, ανέντιμο” Τριντό, όπως τον χαρακτήρισε, ότι τον περιμένει “μια ειδική θέση στην κόλαση” για τον Καναδό πρωθυπουργό επειδή προσπάθησε “να μαχαιρώσει πισώπλατα” τον Τραμπ.

Την προηγούμενη ημέρα, και ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Λάρι Κάντλοου εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον του Τριντό. Και οι δύο σύμβουλοι κατηγορούν τον πρωθυπουργό του Καναδά ότι “πρόδωσε” τον Τραμπ επειδή μετά τη σύνοδο κορυφής της G7 ανακοίνωσε ότι η χώρα του θα επιβάλει αντίμετρα στους δασμούς που επέβαλε η Ουάσινγκτον στον εισαγόμενο χάλυβα και το αλουμίνιο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης