To… σπέρμα του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν αποτέλεσε βασικό αντικείμενο συζήτησης στη ρωσική Δούμα, καθώς σε νομοσχέδιο που κατατέθηκε ζητείται ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου να δωρίσει το γενετικό του υλικό προς πάσα ενδιαφερόμενη μητέρα ενός απογόνου του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το σπέρμα του Πούτιν, επεσήμανε η Ρωσίδα βουλευτής που κατέθεσε το νομοσχέδιο, αφενός η χώρα θα αποκτήσει περισσότερους πατριώτες, αφετέρου θα λύσει σε σημαντικό βαθμό το δημογραφικό πρόβλημα
Ειδικότερα, η Ρωσίδα βουλευτής Γιελένα Μπορίσοβα Μιζουλίνα κατέθεσε την Πέμπτη σχέδιο νόμου στο οποίο προτείνει ο Πούτιν να προσφέρει το γενετικό του υλικό σε όσες Ρωσίδες επιθυμούν να αποκτήσουν «δυνατούς» απογόνους.

Με τα σπερματοζωάρια του Ρώσου προέδρου, επεσήμανε η Μιζουλίνα, η Ρωσία όχι μόνον θα αποκτήσει περισσότερους πατριώτες, αλλά θα λύσει και σε σημαντικό βαθμό εκτός από το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και το θέμα της υπογονιμότητας.

Την απίστευτη είδηση αποκάλυψε η ρωσική εφημερίδα «Trust», το δημοσίευμα της οποίας μετέφρασε από τα ρωσικά στην αγγλική γλώσσα η «Observer».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το δημοσίευμα της αμερικανικής «Observer»

Η Γιελένα, η οποία και στο παρελθόν έχει αφήσει αρκετές φορές άφωνη τη Δούμα με τις περίεργες ιδέες της, πρότεινε στους συναδέλφους της να χρησιμοποιηθεί ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου ως… τράπεζα σπέρματος για αναπαραγωγικούς σκοπούς.

«Το σκεπτικό της πρότασής μου είναι απλό» δήλωσε η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικογενειακών Υποθέσεων με σοβαρό ύφος. «Κάθε γυναίκα στη Ρωσία θα μπορεί να λάβει το γενετικό υλικό του Βλαντίμιρ Πούτιν και να αποκτήσει παιδί» πρόσθεσε.

Η Μιζουλίνα, δικηγόρος στο επάγγελμα, έκανε αυτήν την πρόταση στο πλαίσιο συζήτησης στη Δούμα για το θέμα της γονιμότητας στη Ρωσία. Επιπλέον, εξήγησε στους Ρώσους βουλευτές τι ακριβώς θα γίνει στην περίπτωση που «περάσει» το νομοσχέδιο: «Όταν γεννηθούν τα μωρά του Πούτιν, θα είναι αγόρια. Αφότου γεννηθούν τα αρσενικά, θα μεγαλώσουν στα σχολεία-πρότυπα «Souvorov» (στρατιωτικές σχολές) για να γαλουχηθούν από μικρά με πατριωτικές ιδέες και να είναι πιστά στη Μητέρα Πατρίδα αλλά και στον πρόεδρο της Ρωσικής Δημοκρατίας».


Η βουλευτής Γιελένα Μπορίσοβα Μιζουλίνα

«Τα παιδιά, γόνοι του Ρώσου προέδρου, θα συμμετάσχουν στην πολιτική και στρατιωτική ελίτ της χώρας» τόνισε η Μιζουλίνα. «Το σπέρμα του Πούτιν θα βάλει το… λιθαράκι του και στο δημογραφικό πρόβλημα της Ρωσίας, ενώ θα ενισχύσει το πατριωτικό αίσθημα των πολιτών» καταλήγει το ρωσικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης: Forbes: Πιο ισχυρός του πλανήτη ο Πούτιν – δεύτερος ο Ομπάμα
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014, 17:46

Ο Όλιβερ Στόουν θέλει να γυρίσει ταινία-ντοκιμαντέρ για τον Πούτιν
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014, 17:59

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης