Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρόσωπα εν δράσει» του τηλεοπτικού καναλιού «Ρωσία 1», μίλησε για τον πρόεδρο Πούτιν και συγκεκριμένα για το τι δεν του αρέσει περισσότερο, ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδιά του μετά τις εκλογές της 18ης Μαρτίου.

Ερωτηθείς τι δεν αρέσει περισσότερο στον Πούτιν, ο Πεσκόφ απάντησε λακωνικά: «Tο ψέμα και η ανικανότητα». Παράλληλα, αρνήθηκε ότι μερικές φορές υποδεικνύει στον πρόεδρο να χρησιμοποιεί κάποιες έντονες εκφράσεις ή κάποια αστεία, απαντώντας επίσης λακωνικά «Όχι! Τι λέτε!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο πώς βλέπει τη δουλειά που του επιτρέπει να έρχεται σε επαφή καθημερινά με τον άνθρωπο που έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, ο Πεσκόφ είπε ότι «είναι επιτυχία όλης μου της ζωής». Τόνισε, δε, ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του άτομο που ανήκει στους «σιλαβικί» (σ.σ.: στους εκπρόσωπους των σωμάτων ασφαλείας), αλλά ούτε στους φιλελεύθερους, και πως προτιμάει να θεωρεί τον εαυτό του κρατικό αξιωματούχο.

Όσον αφορά στα μελλοντικά του σχέδια μετά τις προεδρικές εκλογές ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Δεν ξέρω. Προς το παρόν, για να είμαι ειλικρινής, πρέπει να σας πω ότι αυτό δεν με απασχολεί».

Αποσπάσματα της συνέντευξης, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή, έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του καναλιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης