Ένα απολαυστικό βίντεο έγινε viral στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Στο οπτικοακουστικό υλικό εμφανίζονται ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Τζον Κέρι να συνομιλούν κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους συνάντησης.

Απίστευτες ατάκες από τον πρόεδρο της Ρωσίας για τον… αχθοφόρο Κέρι​Κάποια στιγμή, ο Πούτιν, με το… περίεργο χιούμορ που τον διακρίνει άρχισε να «τρολάρει» τον Κέρι, με αφορμή το γεγονός ότι ο ΥΠΕΞ κουβαλούσε μόνος του μια βαλίτσα κατά την άφιξή του στη Μόσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα, όταν είδα το βίντεο όπου κατεβαίνετε από το αεροπλάνο, κουβαλώντας μόνος σας την βαλίτσα σας, απόρησα… Από τη μία πρόκειται για έναν “δημοκρατικό” τρόπο μεταφοράς, από την άλλη σκέφτηκα ότι η κατάσταση στις ΗΠΑ δεν είναι και τόσο καλή. Δεν υπάρχει κανείς να κουβαλήσει τη βαλίτσα του υπουργού Εξωτερικών» είπε και συνέχισε: «Μετά πίστεψα πως υπάρχει κάτι μέσα σε αυτήν τη βαλίτσα πολύτιμο, το οποίο δεν θα εμπιστευόσασταν να αφήσετε στα χέρια κανενός. Μπορεί να έχετε φέρει κάποια χρήματα για να κάνετε “παζάρια” σε θέματα μείζονος σημασίας».

Η απάντηση του Κέρι ήταν: «Όταν βρεθούμε κατ’ ιδίαν θα σας δείξω τι περιείχε η βαλίτσα. Και πιστεύω ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης