Ο Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ, εξέφρασε σήμερα τη βεβαιότητα ότι η επίσημη έρευνα για τον θάνατο του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι θα απαλλάξει από κάθε υποψία τον πρίγκιπα διάδοχο και ντε φάκτο ηγέτη της Σαουδικής Αραβίας.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Sunday Morning Futures του δικτύου Fox News, ο μπιν Ταλάλ ζήτησε από το Ριάντ να δημοσιοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τα αποτελέσματα της έρευνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κασόγκι δολοφονήθηκε στις 2 Οκτωβρίου, μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη. Συνεργαζόταν με την αμερικανική εφημερίδα Washington Post και ασκούσε έντονη κριτική στον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.

Ο πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ είπε στο Fox News ότι η επίσημη έρευνα θα δείξει ότι ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν δεν είχε καμία ανάμιξη στη δολοφονία.

“Παρακαλώ, ας δώσουμε λίγο χρόνο για να ολοκληρωθεί η έρευνα. Ζητώ δημοσίως από τη Σαουδική Αραβία, μέσω του προγράμματός σας, να δημοσιοποιήσει την έρευνα το συντομότερο δυνατόν καθώς πιστεύω ότι ο πρίγκιπας διάδοχος θα αθωωθεί και θα απαλλαγεί 100%”, πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης