Ο Έρικ Τραμπ πιστεύει ότι οι προτάσεις που του κάνει το Twitter για το ποιους θα πρέπει να ακολουθήσει είναι κάπως… ύποπτες. Ο «Πρώτος Yιός» των ΗΠΑ ανέβασε μία φωτογραφία με τις προτάσεις του Twitter, οι οποίες ήταν η πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια πρόεδρος με τους Δημοκρατικούς Χίλαρι Κλίντον, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η οικοδέσποινα του τοκ σόου Έλεν ΝτιΤζένερις.

«Σοκαριστικό» έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Τραμπ ανεβάζοντας ένα screenshot του Twitter: «Για άλλη μια φορά, εδώ είναι οι προτάσεις του @Twitter για το ποιον θα πρέπει να ακολουθήσω. #DeepState».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Deep State» είναι μία θεωρία συνωμοσίας, η οποία κέρδισε έδαφος μετά τη διάδοση που έκανε ο πρώην «στρατηγός» του Λευκού Οίκου Στιβ Μπάνον κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 και είναι δημοφιλής μεταξύ των συντηρητικών που υποστηρίζουν τον πρόεδρο Τραμπ. Η θεωρία αναφέρεται σε μία υποτιθέμενη σκιώδη ομάδα δημοσίων υπαλλήλων που συντονίζει τις προσπάθειες και τις πολιτικές που γίνονται στο παρασκήνιο για την αποδόμηση της κυβέρνησης Τραμπ.

Πάντως, οι περισσότεροι χρήστες του Twitter θεώρησαν άστοχο τον συσχετισμό που έκανε ο Έρικ Τραμπ, συμπεριλαμβάνοντας στη θεωρία συνωμοσίας του «Deep State» την ΝτιΤζένερις, τον Ομπάμα και την Κλίντον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης