Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, παρουσίασε στα μέσα Δεκεμβρίου σε περισσότερους από 200 εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου τη νέα της εντυπωσιακή ναυαρχίδα τύπου Airbus A380.

Το υπερ-πολυτελές αεροσκάφος περιλαμβάνει, εκτός από μια σειρά νέων τεχνολογιών και την πιο ακριβή «θέση» στον ουρανό παγκοσμίως: ο λόγος για τη «Residence». την πρώτη «εναέρια» σουίτα με τρία δωμάτια. Να σημειωθεί ότι η αξία της καμπίνας για μία διαδρομή άνευ επιστροφής ανέρχεται στις 14.000  βρετανικές λίρες (17.880 ευρώ). Η τιμή αυτή ισχύει για ένα έως δύο άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Airbus A380 έκανε το Σάββατο το παρθενικό του ταξίδι από το Λονδίνο στο Άμπου Ντάμπι, με πρώτο φιλοξενούμενο της πολυτελούς καμπίνας τον Gino Bertuccio, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της Ligi Import Corp, με έδρα το Μαϊάμι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σουίτα της Etihad διαθέτει ένα καθιστικό, ξεχωριστή τουαλέτα και ντους, καθώς και μια ακόμη «πρωτιά» στον κλάδο των αερομεταφορών, τη διάθεση προσωπικού μπάτλερ για τις ανάγκες του ταξιδιώτη.

Με επιφάνεια 125 τετραγωνικά μέτρα, η Residence από την Etihad βρίσκεται στο εμπρός-επάνω κατάστρωμα του Α380 και μπορεί να φιλοξενήσει ένα ή δύο άτομα.

Το A380 είναι επίσης το μόνο αεροσκάφος της Etihad Airways που μπορεί να προσφέρει το «First Apartment», έναν ολοκληρωμένο χώρο καθιστικού με πολυθρόνα ανάκλησης και ottoman σκαμπό, το οποίο ανοίγει για να γίνει ένα ξεχωριστό πλήρως επίπεδο κρεβάτι 80,5 ιντσών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης