Ο ράπερ και ηθοποιός Jeezy προστέθηκε στη λίστα των Αμερικανών καλλιτεχνών που ασκούν κριτική στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης του κορωνοϊού.

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, ο Jeezy είπε ότι έχει συναντήσει πολλές φορές στη ζωή του άτομα σαν τον Τραμπ. «Αισθάνομαι ότι πολλές φορές βλέπω το “εγώ” του» είπε διευκρινίζοντας ότι αυτή την περίοδο σημασία έχουν οι άνθρωποι, οι ανθρώπινες ζωές. «Πρέπει να το καταλάβει. Είμαστε οι πολίτες. Αυτό που συμβαίνει δεν αφορά εκείνον. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, πρέπει να τα καταφέρουμε για εμάς, όχι για τον Τραμπ» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ράπερ εξέφρασε τη θέση ότι οι πολίτες θα βρουν τον τρόπο να ξεπεράσουν την κρίση παρά τα προβλήματα ηγεσίας. «Θα κάνουμε την Αμερική μεγαλύτερη από ποτέ με ή χωρίς τον Τραμπ» είπε ο Αμερικανός καλλιτέχνης, ο οποίος έχει γνωστοποιήσει ότι η αδελφή του εργάζεται στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και την επαίνεσε για το ανιδιοτελές έργο της.

«Θέλω να αξιοποιήσω την ευκαιρία για να επιδοκιμάσω τους ανθρώπους, όπως η αδελφή μου, που είναι νοσοκόμα. Το βλέπω στα μάτια της κάθε φορά που επικοινωνούμε. Είναι κουρασμένη και προσπαθεί όσο μπορεί. Είστε στην πρώτη γραμμή, γι’ αυτό σας συγχαίρουμε» λέει σε βίντεο που κοινοποίησε στα social media, απευθυνόμενος στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. «Ας συγχαρούμε όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που είναι εκεί έξω, αγωνίζονται σκληρά για εμάς καθημερινά και δίνουν τη μάχη. Είμαστε σε πόλεμο με αόρατο εχθρό και ξέρω ότι σκοπεύουμε να τον κερδίσουμε» συμπληρώνει.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης