Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον serial killer της Κύπρου που παρουσιαζόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως «Ορέστης». 

Μια νέα καταγγελία για τη δράση του 35χρονου που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι βιντεοσκόπησε τον βιασμό μιας 19χρονης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, το διάταγμα προσωποκράτησης του 35χρονου Νίκου Μεταξά ανανεώθηκε για άλλες οκτώ μέρες. Ο serial killer παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδευόμενος από μέλη του αντιτρομoκρατικού ουλαμού. Σημειώνεται πως  παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο. 

Το δικαστήριο διέταξε την ανανέωση της κράτησής του, στο άκουσμα νέων γεγονότων από τον ανακριτή, ο οποίος έκανε αναφορά και για μία υπόθεση βιασμού γυναίκας από τον λεγόμενο «Ορέστη».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε, στις 30 Απριλίου του 2019 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από αλλοδαπή, πως κατά το 2017 και όταν εκείνη ήταν 19 ετών, ο ύποπτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέλησή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 35χρονος συνομιλούσε μαζί της για να τη φωτογραφίσει ως μοντέλο. Μάλιστα, βιντεοσκόπησε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο.Για τον βιασμό παραλήφθηκαν 4 καταθέσεις και αναμένονται κι άλλες.

Μάλιστα, φαίνεται πως η 19χρονη εκμυστηρεύτηκε στη σύζυγό του Μεταξά (μέσω κοινωνικών δικτύων) τον βιασμό.

Ο λεγόμενος «Ορέστης» αντιμετωπίζει αδικήματα για επτά φόνους, τους οποίους περιέγραψε σε δική του γραπτή ομολογία.

Αναλυτικά οι υποθέσεις:

1. Mary Rose και η 6χρονη κόρη της Σιέρρα

2. Αριάν Παλάνας Λοζάνο

3. Μαρικάρ Βαλντέζ

4. Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα

5. Έλενα Μπουνέα

6. Κχάτα Ανού

7. Βιασμός και άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας – κατά το έτος 2017.

Για όλες τις υποθέσεις μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον ανακριτή, παραλήφθηκαν 352 τεκμήρια και έγιναν έρευνες σε 9 οχήματα και σπίτια. Την ίδια ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται στην Κόκκινη Λίμνη και στο Ξυλιάτο για τον εντοπισμό των σορών μίας γυναίκας και δύο κοριτσιών.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη, με τον δράστη να έχει ομολογήσει μέχρι στιγμής τους φόνους έξι γυναικών, αναφέροντας πως δεν ευθύνεται αυτός για τον θάνατο της 6χρονης Σιέρα.

Στην Κόκκινη Λίμνη χθες, το εξειδικευμένο σύστημα Sonar επιχείρησε σάρωση και καταγραφή του πυθμένα και σήμερα θα μελετηθούν τα αποτελέσματα προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για την εξέλιξη των ερευνών.

Πληροφορίες από philenews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης