Ο πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ θα επισκεφθεί σήμερα τμήμα ενός συνοριακού τείχους μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικού, καθώς προσπαθεί να πείσει το Κογκρέσο να χρηματοδοτήσει το τείχος που θέλει να κτίσει, είπαν στελέχη της κυβέρνησής του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σημειώνεται πως έχει ως στόχο του να πείσει το Κογκρέσο και τη Ρεπουμπλικανική πλειοψηφία να εγκρίνουν χρηματοδότηση για ένα έργο το οποίο πολλοί θεωρούν περιττό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα επισκεφθεί ένα συνοριακό φυλάκιο στη Γιούμα της Αριζόνα, περιοχή η οποία θεωρείται παράδειγμα επιτυχημένης πρακτικής για τη Συνοριακή Περίπολο των ΗΠΑ, διότι έχουν μειωθεί οι παράνομες είσοδοι μετά την εγκατάσταση του φυλακίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, θα ενημερωθεί σχετικά με το έργο της Συνοριακής Περιπόλου στην περιοχή και την ανάγκη να υπάρξει περισσότερη χρηματοδότηση για τη μετανάστευση καθώς και τις προοπτικές για την εκπλήρωση της επιθυμίας του προέδρου να εισαχθούν μεγάλοι περιορισμοί στην παράνομη μετανάστευση, ανέφεραν συνεργάτες του.

Πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης