Ο Τραμπ διαψεύδει τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που διατυπώθηκαν σε βάρος του

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017, 01:06
Ο Τραμπ διαψεύδει τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που διατυπώθηκαν σε βάρος του
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέψευσε σήμερα τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που διατυπώθηκαν σε βάρος του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, το 2016, χαρακτηρίζοντάς τις «ψευδείς πληροφορίες».

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι πρόκειται για παντελώς λανθασμένες πληροφορίες. Είναι ψευδείς και επινοημένες» είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, δικαστικές αρχές έχουν ζητήσει από το προεκλογικό επιτελείο του να καταθέσει στη δικαιοσύνη όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με τις διάφορες κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που διατυπώθηκαν για τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Σύμφωνα με το BuzzFeed News, που δημοσίευσε ένα δικαστικό έγγραφο, τον περασμένο Μάρτιο ζητήθηκε από το προεκλογικό επιτελείο του Τραμπ να δοθούν όσα στοιχεία είχε στην κατοχή του σε σχέση με μια μήνυση για δυσφήμιση που είχε καταθέσει η Σάμερ Ζερβός, μια γυναίκα που συμμετείχε στο τηλεριάλιτι The Apprentice την εποχή που το παρουσίαζε ο Τραμπ.

Η Ζερβός υποστηρίζει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «έκανε πολλές ψευδείς και δυσφημιστικές δηλώσεις» σε βάρος της αφού εκείνη τον κατηγόρησε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά σε ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες το 2007.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017, 01:06