Ο Τραμπ φέρθηκε με ασέβεια στους πληγέντες από τον τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 03:42
Ο Τραμπ φέρθηκε με ασέβεια στους πληγέντες από τον τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο
Για να δείξει το καλό του πρόσωπο πήγε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια στο Πουέρτο Ρίκο και να προσφέρει ανακούφιση στους πληγέντες από τον καταστροφικό τυφώνα «Μαρία», αλλά κατάφερε ακριβώς το αντίθετο.

Αρχικά επισκέφθηκε ένα κέντρο διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας, όπου άρχισε να πετάει χαρτιά υγείας στο πλήθος, σα να ήταν ο Διαμαντίδης!
Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο καταστροφική. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι το κόστος των καταστροφών στο νησί έβγαλαν τον αμερικανικό προϋπολογισμό εκτός και πως είναι τυχεροί οι πληγέντες, επειδή ο τυφώνας «Κατρίνα» ήταν πιο δυνατός.

«Τα έχουμε κάνει όλα για το Πουέρτο Ρίκο. Δεν ήταν μόνο επικίνδυνο ήταν και ακριβό. Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά έχετε καταστρέψει τον προϋπολογισμό μας. Έχουμε ξοδέψει πολλά χρήματα στο Πουέρτο Ρίκο. Κάθε θάνατος είναι τρομακτικός, αλλά αν δείτε μια πραγματική καταστροφή, όπως η Κατρίνα, με τους εκατοντάδες εκατοντάδων νεκρών και τι συνέβη εδώ με μια καταιγίδα, τότε πραγματικά είναι καταθλιπτικό. Κανένας δεν έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο. Ποιος ήταν ο απολογισμός σας;». Όταν άκουσε για τα 16 θύματα, κούνησε με νόημα το κεφάλι του.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 05:26