Ευθεία επίθεση κατά του υποψηφίου των ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο πασίγνωστος ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο, αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων «γουρούνι», «σκυλί», «εθνική καταστροφή» και «ηλίθιο».

Σε μήνυμά του για τις προσεχείς προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ ο ντε Νίρο καταφέρθηκε κατά του Τραμπ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι κατάφωρα ηλίθιος. Είναι αλήτης, σκύλος, γουρούνι, απατεώνας, ένας βλάκας που δεν ξέρει για τι μιλάει, δεν είναι διαβασμένος, δεν ενδιαφέρεται, νομίζει ότι κοροϊδεύει την κοινωνία, δεν πληρώνει τους φόρους του. Είναι ηλίθιος. Θέλω να του ρίξω μία μπουνιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H επίθεση αυτή, προκάλεσε την αντίδραση ενός συναδέλφου του, του Γιον Βόιτ, υποστηρικτή του Τραμπ, ο οποίος μέσω twitter απάντησε στον ντε Νίρο: «Ντρέπομαι τόσο για την επίθεση του Ντε Νίρο στον Τραμπ».

Σχετικά με τον σάλο που ξέσπασε για τα σεξιστικά σχόλια του υποψηφίου των ρεπουμπλικανών είπε πως δεν γνωρίζει πολλούς που να μην έχουν εκφραστεί με ανάλογους σεξουαλικούς όρους για τις γυναίκες, ιδιαίτερα στα νεαρά τους χρόνια. «Οι λέξεις του Τραμπ δεν είναι τόσο επιζήμιες όσο η άσχημη επίθεση του Ντε Νίρο. Οι λέξεις του Τραμπ δεν πληγώνουν κανέναν! Αν ένας ρεπουμπλικανός έλεγε κάτι ανάλογο ενάντια στην Χίλαρι Κλίντον ή τον Μπαράκ Ομπάμα; Θα ξεσπούσε η κόλαση», έγραψε ο Βόιτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης