Τον τίτλο της… αντροχωρίστρας κατέχει -και μάλλον δικαίως- ο Νόελ Μπίντερμαν, ο οποίος είναι δημιουργός και διευθυντής του ιστοχώρου www.ashleymadison.com, μιας διαδικτυακής υπηρεσίας εύρεσης ερωτικού συντρόφου για παντρεμένους! Η εν λόγω ηλεκτρονική πλατφόρμα, που αρχικά είχε σχεδιαστεί για γυναίκες, αλλά τελικώς κέρδισε και τα δύο φύλα, δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να συνάπτουν εξωσυζυγικές σχέσεις με διακριτικότητα, εχεμύθεια και ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κεντρικό μήνυμα της σελίδας είναι: «Η ζωή είναι μικρή. Κάνε μια σχέση». Ο 42χρονος Καναδός ξεκαθαρίζει πως είναι πιστός στη γυναίκα του και δηλώνει πως κοιμάται ήσυχος τα βράδια στα 11 χρόνια λειτουργίας της σελίδας, παρότι πολλοί του ασκούν σκληρή κριτική. Σε λίγες ημέρες, μάλιστα, αναμένεται να επισκεφτεί τη χώρα μας προκειμένου να διαφημίσει την ιστοσελίδα του.

Η ashleymadison.com αριθμεί περισσότερους από 1,7 εκατ. χρήστες σε 25 χώρες, από τους οποίους το 70% είναι άνδρες και το 30% γυναίκες. Και καθώς η αξία της σελίδας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 100 εκατ. δολάρια, ο Μπίντερμαν έχει κάθε λόγο να βλέπει… όνειρα γλυκά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης