Οδηγός λεωφορείου έκανε σεξ εν ώρα εργασίας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014, 17:55
Οδηγός λεωφορείου έκανε σεξ εν ώρα εργασίας
Μια ερωτική περιπέτεια με μια άγνωστη του στοίχισε τη δουλειά του. Ο λόγος για τον οδηγό λεωφορείο Άλεξ Γκονζάλεζ από τις ΗΠΑ, ο οποίος δεν κατάφερε να... αντισταθεί σε μια επιβάτη που μπήκε στο λεωφορείο του και τελικά απολύθηκε μετά από 14 χρόνια εργασίας καθώς τον έπιασαν να κάνει σεξ μαζί της μέσα στο όχημα, εν ώρα εργασίας.

Ο Γκονζάλεζ εργαζόταν επί 14 χρόνια ως οδηγός λεωφορείων, στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού των ΗΠΑ. Η κάμερα ασφαλείας του λεωφορείου τον «τσάκωσε» να προβαίνει σε σεξουαλικού περιεχομένου πράξεις με άγνωστη γυναίκα, μέσα στο επιβατηγό όχημα. Σημειώνεται ότι εκείνη την ώρα στο λεωφορείο δεν υπήρχαν άλλοι επιβάτες.

Ο οδηγός κάθεται σε μια από τις θέσεις των επιβατών, και στο βίντεο ακούγεται να λέει στην γυναίκα: «ξέρεις τι ώρα είναι;» Εκείνη σηκώνεται από τη θέση της, γονατίζει μπροστά του και επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια. 

Μετά το τέλος της πράξης, ο οδηγός φέρεται να λέει: «Αν μπορούσα να πωλούσα αυτό το υλικό, θα έβγαζα εκατομμύρια». Στη συνέχεια πηγαίνει στη θέση του οδηγού ενώ αρχίζουν και επιβιβάζονται διάφορα άτομα. Μια μητέρα μαζί με το μωρό της που είδε τι είχε συμβεί, κατήγγειλε τον οδηγό ο οποίος τελικά έχασε τη δουλειά του.

Ακολουθεί το βίντεο της κάμερας ασφαλείας, το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία προκειμένου να είναι κατάλληλο να προβληθεί στην τηλεόραση.Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014, 18:02