Το Λονδίνο είναι η αγαπημένη πόλη των δισεκατομμυριούχων, σύμφωνα με έρευνα των Beauchamp Estates και Dataloft, που καταγράφει τον τρόπο ζωής και τα περιουσιακά στοιχεία των δισεκατομμυριούχων σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη, όπως μεταδίδει το CNBC.

Με 67 δισεκατομμυριούχους να κατοικούν στη βρετανική πρωτεύουσα, το Λονδίνο αποτελεί την αγαπημένη πόλη για τους «μεγιστάνες» της Δυτικής Ευρώπης και προηγείται του Παρισιού που φιλοξενεί 25 δισεκατομμυριούχους και της Γενεύης, όπου προτιμάται από 18 δισεκατομμυριούχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έρευνα καταγράφει την τάση των δισεκατομμυριούχων να έχουν στην κατοχή τους τέσσερα σπίτια παγκοσμίως, κάτι που κατά μέσο όρο περιλαμβάνει μία οικία αξίας 22.300.000 λίρες Αγγλίας, ένα σπίτι διακοπών αξίας 18.600.000 λίρες Αγγλίας στη Γαλλική Ριβιέρα και ένα ακίνητο αξίας 12.100.000 λίρες Αγγλίας στην Τοσκάνη.

Διακοπές στα ελληνικά νησιά…

Για τις διακοπές τους, οι δισεκατομμυριούχοι επιλέγουν τη Γαλλική Ριβιέρα, όπου μία παραθαλάσσια κατοικία με έξι ή επτά υπνοδωμάτια κοστίζει περίπου 18,6 εκατ. λίρες Αγγλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, στους αγαπημένους προορισμούς, συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα με τα νησιά της, όπου διατηρούν κατοικίες 9 δισεκατομμυριούχοι, ενώ τα αρχοντικά κοστίζουν συνήθως 4.150.000 λίρες Αγγλίας, σύμφωνα με την έκθεση. Άλλα μέρη που χαίρουν της προτίμησης των πλουσίων είναι το Τελ Αβίβ και η Τοσκάνη…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης