Ένα από τα μεγαλύτερα παράνομα εργαστήρια κοκαΐνης, που έχουν ποτέ βρεθεί στην Ολλανδία, ανακαλύφθηκε σήμερα μέσα σε ένα υπόστεγο, κατά τη διάρκεια των εργασιών κοπής ενός δέντρου που είχε πέσει σε κοντινή απόσταση, αφού είχε ξεριζωθεί από μια καταιγίδα, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

«Σήμερα το πρωί, ένα πολύ μεγάλο εργαστήριο παραγωγής κοκαΐνης ανακαλύφθηκε μέσα σε ένα κλειστό υπόστεγο που βρίσκεται στην οδό Μόλενβεγκ», στο Ουντ Φόσενμερ, στο Ζίλαντ (νότια), αναφέρει η αστυνομία σε ένα δελτίο τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια που έχουν ανακαλυφθεί στη χώρα, σύμφωνα με τους ειδικούς της αστυνομίας» τονίζεται.

Μάρτυρες που είχαν σπεύσει στην περιοχή για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση του δέντρου, το οποίο είχε πέσει κατά μήκος του δρόμου τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, ειδοποίησαν την αστυνομία, καθώς μύρισαν μια περίεργη οσμή και είδαν «ύποπτους» άνδρες κοντά στο υπόστεγο, στο οποίο τελικά βρέθηκε μια μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, έτοιμης προς χρήση.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με την ακριβή ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκαν. Ξεκίνησε έρευνα, ωστόσο δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, καθώς οι ύποπτοι διέφυγαν από την περιοχή πριν από την άφιξη των δυνάμεων επιβολής του νόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης