Η παρατηρητικότητα ενός οδηγού αυτοκινήτου στην Ολλανδία είχε ως αποτέλεσμα να γλιτώσει από τα χειρότερα μια γυναίκα οδηγός η οποία φαινόταν ότι δεν είχε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, αφού έκανε ζιγκ ζαγκ και έβγαινε συνέχεια εκτός δρόμου.

Το περιστατικό αυτό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας διερχόμενου αυτοκινήτου στην πόλη Nunspeet της Ολλανδίας και ο «θαραλλέος» οδηγός που θυσίασε το αυτοκίνητό του είναι ο Henry Temmermans.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Temmermans υποστήριξε πως μέσα στο ανεξέλεγκτο αυτοκίνητο βρισκόταν μια γυναίκα σε λιπόθυμη κατάσταση, οπότε αποφάσισε να μπει μπροστά της και να φράξει τον δρόμο ώστε να ακινητοποιηθεί. Έτσι, μόλις το αυτοκίνητό της επανήλθε στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, αυτός μπήκε μπροστά της και σταμάτησε το αυτοκίνητό του απότομα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει το αυτοκίνητό της στο πίσω μέρος του δικού του.

Στη συνέχεια, μαζί με τον οδηγό του αυτοκινήτου που κατέγραψε το βιντεοληπτικό υλικό κατέβηκαν από τα αυτοκίνητά τους και έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Η γυναίκα ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κακώσεις στα πλευρά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης