Ολάντ- Γκαγιέ: Ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια σύμφωνα με το Closer

Ολάντ- Γκαγιέ: Ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια σύμφωνα με το Closer
To σίριαλ των αποκαλύψεων της σχέσης του Φρανσουά Ολάντ και της Ζιλί Γκαγιέ συνεχίζεται και μάλιστα με νέες πληροφορίες.

Μετά την αγωγή που κατέθεσε η ηθοποιός κατά του Closer για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής, το περιοδικό φαίνεται πως δεν πτοείται και μάλιστα δημοσιεύει νέες καυτές λεπτομέρειες για το ζευγάρι.

Συγκεκριμένα το περιοδικό αναφέρει πως το ειδύλλιο «δεν είναι τόσο πρόσφατο όσο θέλουν να το παρουσιάζουν κάποιοι και ότι διαρκεί δύο χρόνια».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011 μέσω της πρώην συντρόφου και μητέρας των παιδιών του Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάλ και μάλιστα η Γκαγιέ συστήθηκε στον Ολάντ ως μια από τις ηθοποιούς που υποστήριζαν την Ρουαγιάλ στην διάρκεια της αποτυχημένης προσπάθειάς της να εκλεγεί στην προεδρία της Γαλλίας το 2007.

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους υπήρξε έλξη ανάμεσά τους, με την σχέση να ατονεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία και να αναθερμαίνεται και πάλι στα μέσα του 2013.

Μάλιστα το ζευγάρι που δεν μπορούσε να βρίσκεται στα Ηλύσια Πεδία, αποφάσισε να νοικιάσει και το γνωστό από τις φωτογραφίες σπίτι, σε κοντινή απόσταση.
Επιμέλεια: Κλειώ Μπετσάκου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014, 17:54