Ολάντ: «Δεν θέλω καμία Πρώτη Κυρία στο προεδρικό μέγαρο»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014, 08:39
Ολάντ: «Δεν θέλω καμία Πρώτη Κυρία στο προεδρικό μέγαρο»
Ένας Γάλλος δημοσιογράφος αποκάλυψε έναν προβληματισμό του Φρανσουά Ολάντ που δίνει «τροφή» για νέο σενάριο: ο πρόεδρος θα προτιμήσει να μείνει μόνος στο Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων, χωρίς καμία επίσημη σύντροφο στο πλευρό του.

Ο δημοσιογράφος Μισέλ Νταρμόν, ο οποίος ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου του Ολάντ, στις 14 Ιανουαρίου, αποκάλυψε μιλώντας στο i-Tele ότι ο Ολάντ εξετάζει σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, επικαλούμενος μια φράση- κλειδί που φέρεται να είπε ο πρόεδρος.

«Σε πολύ κλειστό κύκλο, (ο Ολάντ) επανήλθε στο στάτους της Πρώτης Κυρίας, λέγοντας: "Δεν θέλω να υπάρχει στο μέλλον Πρώτη Κυρία στα Ηλύσια". Το είπε γενικά ή αναφερόταν στον εαυτό του; Θα ξέρουμε την απάντηση σε λίγες μέρες» δήλωσε ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος στο επερχόμενο ταξίδι του Ολάντ στις ΗΠΑ, στις αρχές Φεβρουαρίου, πριν από το οποίο έχει υποσχεθεί ότι θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Ολάντ και η Τριερβελέρ αναμένεται να συναντηθούν την Κυριακή για να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Ολάντ μετέβη μόνος του χθες στο επίσημο ταξίδι στην Ολλανδία, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη και για ακόμη μία φορά απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση σε ερώτηση για την Πρώτη Κυρία, περιοριζόμενος στο να πει ότι «η Βαλερί είναι καλύτερα και αναπαύεται».

Η Τριερβελέρ ξεκουράζεται στην προεδρική κατοικία Lanterne, κοντά στις Βερσαλλίες, έπειτα από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, μετά τις ροζ αποκαλύψεις του περιοδικού «Closer» για τη σχέση Ολάντ - Γκαγιέ.

Ο δημοσιογράφος που έκανε την αποκάλυψη:


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014, 09:34