Oλοκληρώθηκε η συμφωνία των 8,5 δισεκατομμυρίων με την οποία η εταιρεία διαδικτυακής τηλεφωνίας Skype, περνάει στην ιδιοκτησία της Microsoft.

«Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί με την ομάδα του Skype για να προσφέρουμε στους χρήστες νέους τρόπους επικοινωνίας με την οικογένεια, τους φίλους, τους πελάτες και συνεργάτες τους -οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, ο οποίος όμως απέφυγε να διευκρινίσει με ποιό ακριβώς τρόπο θα ενσωματωθούν οι εφαρμογές των δύο εταιρειών, αν και η αγορά υποθέτει ότι η βασική λειτουργία του Skype θα ενσωματωθεί μκατά πάσα πιθανότητα στην πλατφόρμα Windows Phone για κινητά τηλέφωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν το Skype θα συνεχίσει να προσφέρει τις ξεχωριστές και πρωτοποριακές υπηρεσίες του δωρεάν στους χρήστες του διαδικτύου και όπως είπε και ο διευθύνων σύμβουλος του Τόνι Μπέιτς – ο οποίος θα αναλάβει και το νέο σχετικό τμήμα της Microsoft- «μαζί, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε το στόχο του Skype να φτάσει τους 1 δισ. χρήστες ημερησίως».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης