Νεκροί εντοπίστηκαν τελικά οι δύο άνδρες, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στα χαλάσματα, λόγω της κατάρρευσης ενός διώροφου κτιρίου στη συνοικία Βίγια Ουρκίσα, του Μπουένος Άιρες.

Συνολικά τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και έντεκα τραυματίστηκαν, λόγω της κατάρρευσης, για την οποία, οι αρχές κατηγόρησαν την κατασκευάστρια εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία θα συνεχίσει να εργάζεται για την απομάκρυνση των συντριμμιών, αλλά είμαστε πλέον βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος παγιδευμένος, διότι δεν υπάρχουν συγγενείς που να αναζητούν κάποιον», δήλωσε ο Αλμπέρτο Κρεσέντι, διευθυντής της υπηρεσίας άμεσης ιατρικής βοήθειας του Μπουένος Άιρες.

Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι, επέρριψε την ευθύνη για το δυστύχημα σε τεχνική εταιρεία που ανήγειρε πολυκατοικία, δίπλα στο κτίριο και είχε διαβρώσει τα θεμέλιά του.

«Υπήρξε τεράστια αμέλεια από πλευράς της τεχνικής εταιρίας που εκτελούσε έργα, από τον επιβλέποντα μηχανικό. Στην προκειμένη περίπτωση είναι ο ίδιος άνθρωπος, στον οποίο ανήκει η κατασκευαστική ευκαιρία», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

«Ευθύνες στην κατασκευάστρια εταιρεία», Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010, 06:25

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης