Οργή και σοκ προκαλεί ένα περιστατικό με απίστευτη βία σε κοινή θέα στην Ισπανία. Ένας άντρας προσπαθεί να πνίξει την γυναίκα του μέσα σε ένα σιντριβάνι, και ευτυχώς εκείνη την στιγμή δύο άντρες προσπάθησαν να την σώσουν και τα κατάφεραν.

Ο 52χρονος άνδρας – ο οποίος δεν έχει αναγνωριστεί και αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας – είχε μπει στο νερό μαζί με τη γυναίκα την Τρίτη 9 Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας περαστικός προσφέρθηκε να τους βγάλει φωτογραφία ενώ βρίσκονταν στο σιντριβάνι σε ένα πάρκο στη Βαλένθια της Ισπανίας και τράπηκε σε φυγή όταν ο άνδρας του έδωσε το κινητό του τηλέφωνο.

Ο άνδρας πίστεψε ότι η σύντροφός του ήταν μπλεγμένη στην κλοπή και προσπάθησε να την πνίξει στο σιντριβάνι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ένα άτομο ακούγεται να φωνάζει: «Θα τη σκοτώσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθώς το πλήθος τον εκλιπαρεί να την αφήσει, εκείνος κρατιέται σφιχτά μέχρι που ένας άνδρας με κόκκινο μπλουζάκι πηδάει και τον πιάνει.

Ο άντρας τραβάει άγρια το κεφάλι της γυναίκας μπρος και πίσω καθώς προσπαθεί να αντισταθεί στον διασώστη της.

Ένας δεύτερος με μαύρο μπλουζάκι πετάγεται μέσα και τον χτυπάει με γροθιές, καθώς ο άνδρας εξακολουθεί να κρατάει το κεφάλι της κάτω από το νερό.

Ο δράστης τελικά απελευθερώνει τα μαλλιά της γυναίκας, όταν ο δεύτερος άνδρας του έριξε μια γροθιά, ρίχνοντάς τον κάτω.

Το θύμα νοσηλεύτηκε για τα χτυπήματα που δέχτηκε καθώς ο άνδρας προσπάθησε να την πνίξει, ενώ της έκοψε το φρύδι και το ζυγωματικό.

Πηγή: Daily Mail

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης