«Κάνε το καλό και ρίξ’ το στον γιαλό» αναφέρει η λαϊκή παροιμία, μόνο που στην περίπτωση ενός άνδρα στην Ουκρανία παρ’ ολίγον να βρεθεί ο ίδιος στον… γιαλό!

Εικόνες από κάμερα ασφαλείας στη Σεβαστούπολη δείχνουν τις στιγμές αγωνίας που βίωσε ένας άνδρας, ο οποίος αψήφησε τη δύναμη της φύσης στην προσπάθειά του να συγκρατήσει μόνος του μια τέντα. Όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί, ο άνδρας κρατάει με τα χέρια του την τέντα για να μην την παρασύρουν οι θυελλώδεις άνεμοι και προκληθεί κάποιος τραυματισμός. Ωστόσο, κυριολεκτικά… απογειώνεται μαζί με ολόκληρη την προστατευτική κατασκευή, με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη πάνω στα σκαλοπάτια, που βρίσκονταν δίπλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σεβαστούπολη είναι παραθαλάσσια πόλη και σημαντικό λιμάνι στο νοτιοδυτικό τμήμα της χερσονήσου της Κριμαίας. Εκεί βρίσκεται μεγάλη ναυτική βάση της Ρωσίας. Η χερσόνησος της Κριμαίας έγινε αιτία σφοδρής αντιπαράθεσης ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία σχετικά με το εδαφικό της καθεστώς. Μέχρι πρότινος άνηκε στην Ουκρανία. Ύστερα από δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο, οι κάτοικοι της χερσονήσου αποφάσισαν την ένωσή τους με τη Ρωσία. Ωστόσο, αυτή η ενέργεια δεν έχει αναγνωριστεί μέχρι στιγμής από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, καθώς και από το Κίεβο.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης