Ουρουγουάη: Έριξαν γουρούνι στην πισίνα εξοχικού από ελικόπτερο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, 08:24
 Ουρουγουάη: Έριξαν γουρούνι στην πισίνα εξοχικού από ελικόπτερο

Ένα νεκρό ζώο πετάχτηκε από ελικόπτερο εν πτήσει και κατέληξε στην πισίνα του εξοχικού ενός αργεντινού επιχειρηματία στην Ουρουγουάη, πριν γίνει... ψητό.

Το βίντεο που δείχνει το ζώο να πέφτει στην πισίνα ενός παραθαλάσσιου θέρετρου, που βρίσκεται 160 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας Μοντεβιδέο, διαδόθηκε αστραπιαία και προκάλεσε πολλά ερωτήματα στις εισαγγελικές αρχές που ήδη διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την εισαγγελική λειτουργό, ο επιχειρηματίας ο οποίος έχει ήδη δώσει κατάθεση, είπε πως καθώς βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του όταν άκουσε έναν θόρυβο.

Όταν βγήκε έξω, είδε ένα γουρούνι μέσα στην πισίνα. Η οικογένεια έβγαλε το νεκρό ζώο από το νερό, το έψησε και το έφαγε.

Η Πολεμική Αεροπορία της Ουρουγουάης, που είναι αρμόδια για τον έλεγχο των πτήσεων στη χώρα της Λατινικής Αμερικής η οποία γειτονεύει με την Αργεντινή, ανακοίνωσε ότι διενεργεί «έρευνα για να συγκεντρώσει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες της πτήσης» μετά τη «ρίψη ενός ζώου από πολιτικό ελικόπτερο» στην πόλη Χοσέ Ιγνάσιο.

Σκοπός της είναι να εξακριβώσει εάν διαπράχθηκε ποινικό αδίκημα ή εάν παραβιάστηκαν ισχύοντες κανονισμοί για τις πολιτικές πτήσεις, εξήγησε.

Εν μέσω τουριστικής περιόδου, η αλλόκοτη αυτή ιστορία προκάλεσε πολύ θόρυβο μεταξύ των χρηστών των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης στην Αργεντινή και στην Ουρουγουάη. Το ποιος πέταξε το ζώο από το ελικόπτερο στην πισίνα παραμένει άγνωστο έως τώρα.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, 08:24