Πολλά παιδιά τραυματίστηκαν σήμερα το απόγευμα, όταν ένα αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τα παρέσυρε έξω από το σχολείο τους στο Λόουτον του Έσσεξ, όπως ανέφεραν η αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες. Η αστυνομία του Έσσεξ επιβεβαιώνει πως ένα αγόρι 12 ετών έχασε τη ζωή του. 

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του συμβάντος, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο έχει αποκλειστεί και έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν ξεκινήσει έρευνα για τη δολοφονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την DailyMail, που επικαλείται την αστυνομία του Έσσεξ, έχουν τραυματιστεί πέντε παιδιά, δύο αγόρια 15 ετών, ένα 13, ένα κορίτσι 16 ετών και μία 53χρονη γυναίκα. Τα τραύματά τους πάντως δεν είναι τόσο σοβαρά ώστε να απειλείται η ζωή τους.

Ο 12χρονος, ο οποίος δεν έχει ονομαστεί, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε. Οι αξιωματικοί είπαν ότι όλοι οι έφηβοι θεωρούνται μαθητές στο Λύκειο Debden.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας γονέας, η κόρη του οποίου παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, είπε στο Essex Live ότι «ένα Ford KA ανέβηκε στο πεζοδρόμιο από πίσω της» και χτύπησε δύο αγόρια. «Ήταν φρικτό να το βλέπεις. Όλοι έπαθαν σοκ». 

Αργότερα, η αστυνομία του Έσσεξ κάλεσε μέσω Twitter σε βοήθεια για τον εντοπισμό ενός ασημί Ford KA με ζημιά στο εμπρόσθιο μέρος του, καθώς σχετίζεται με τη σύγκρουση έξω από το σχολείο. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε την πορεία του.

Η αστυνομία, με ανάρτησή της στο Twitter, ζήτησε από τυχόν μάρτυρες να παράσχουν όποια πληροφορία διαθέτουν για το συμβάν. «Καλούμε τον κόσμο να μην κάνει εικασίες για τις συνθήκες ή τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η ενημέρωσή μας είναι ακριβής», τόνισε στο μήνυμα αυτό.
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης