Στο video που αποκαλύπτει η zougla.gr «πρωταγωνιστεί» -εν αγνοία του- ο Kyle Hatcher, ανώτερο στέλεχος της Αμερικανικής Πρεσβείας στη Μόσχα, και σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου πράκτορας της CIA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τηλεφωνεί από το κινητό του στην Τίνα, την Σόνια και την Βερόνικα. Και οι τρείς είναι Ρωσίδες πόρνες. Κλείνει ραντεβού με τη μια σε ξενοδοχείο στην περιοχή Kutuzovsky Prospekt, στο κέντρο της Ρωσικής πρωτεύουσας. Στο δωμάτιο, όπως φαίνεται στο video, ψάχνει σχολαστικά για κρυφές κάμερες χωρίς τελικά να τις εντοπίσει. Αφού βεβαιώνεται, περιμένει την άφιξη της επί πληρωμή συντρόφου του και ακολουθεί ερωτική συνεύρεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για απόπειρα εκβιασμού ή για πόλεμο μυστικών υπηρεσιών, βγαλμένο από τα σκονισμένα συρτάρια του παλιού αλλά όχι ξεχασμένου ψυχρού πολέμου; Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης επιμένουν πως πρόκειται για έργο της περιβόητης FSB, της τρανής ρωσικής μυστικής υπηρεσίας που διαδέχθηκε την KGB και η οποία τις ημέρες του Πούτιν ζει τη «δεύτερη άνοιξη».

Ο Hatcher, ο οποίος στη φωτογραφία που δημοσιεύει η zougla.gr εμφανίζεται μαζί με τον Αμερικανό πρέσβη στη Μόσχα σε συνάντηση κορυφής με αντιπροσωπεία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ήταν υπεύθυνος για τις θρησκευτικές επαφές της πρεσβείας στη Ρωσία. Πληροφορίες θέλουν τη ρωσική κυβέρνηση να είχε ενοχληθεί από τη δράση του, και μετά από σχετική εντολή ο Αμερικανός διπλωμάτης έπεσε στα ανελέητα χέρια των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών. Για την FSB, η παρακολούθηση ήταν παιχνιδάκι. Άλλωστε και τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν εκεί παραπέμπουν -εφόσον και το κινητό παρακολουθούσαν με άνεση, και τον ίδιο, παρόλο που ήταν εκπαιδευμένος και ερεύνησε σχολαστικά για κρυφή κάμερα στο ξενοδοχείο.

Η Αμερικανική Πρεσβεία στη Μόσχα αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση, την οποία και παρέπεμψε στη ρωσική αστυνομία με την υπόμνηση πιθανού εκβιασμού. Πάντως, το video, το οποίο αναρτήθηκε για λίγο στο You Tube, «κατέβηκε» σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, μετά από «παράκληση» της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Έκτοτε, η τύχη και η καριέρα του… απρόσεκτου Αμερικανού αγνοούνται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης