Τον φόβο και τον τρόμο σπέρνει στις ΗΠΑ η εμφάνιση ενός νέου ναρκωτικού που «εξαναγκάζει» τα θύματά του να μετατρέπονται σε κανίβαλοι!

Πριν από μερικές ημέρες, σάλος είχε ξεσπάσει με την περίπτωση του Ρούντι Γιουτζίν, ο οποίος έφαγε το 75% του προσώπου ενός ζωντανού ανθρώπου που συνάντησε τυχαία στον δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα νέο φρικιαστικό περιστατικό, μια μητέρα 35 ετών προσπάθησε να φάει το ίδιο της το παιδί!

Η Πάμελα Μακ Κάρθι από τη Νέα Υόρκη είχε κάνει χρήση του φθηνού ναρκωτικού, που είναι γνωστό ως «Άλατα Μπάνιου» και «κατηγορείται» για τρομερά εγκλήματα και ανθρωποφαγία, αλλά επίσης δίνει την ψευδαίσθηση στο άτομο ότι φλέγεται.

Λίγη ώρα μετά αφού έκανε χρήση του ναρκωτικού, η 35χρονη έβγαλε όλα της τα ρούχα, ενώ προσπάθησε να γδύσει και το 3χρονο αγοράκι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αρχή χτυπούσε το νήπιο με γροθιές και στη συνέχεια προσπάθησε να το στραγγαλίσει.

Εκείνη τη στιγμή άρχισαν να την κυνηγούν τα σκυλιά μιας γειτόνισσας κι έτσι το παιδάκι της βρήκε την ευκαιρία να τρέξει προς τον πατέρα του, που βγήκε στον δρόμο για να δει τι συμβαίνει.

Ένας γείτονας, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, τράβηξε και τη φωτογραφία που δείχνει τη γυμνή γυναίκα να κατευθύνεται προς το παιδί, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην αγκαλιά του μπαμπά του.

Η Μακ Κάρθι, ενώ έτρεχε να πιάσει το παιδί, κρατούσε από τον λαιμό έναν από τους σκύλους. Κάποια στιγμή έπεσε στο έδαφος και στραγγάλισε το άτυχο ζώο με τα πόδια της.

Σε μία από τις συγκλονιστικές περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων ειπώθηκε ότι χρησιμοποίησαν όπλα Taser, για να την ακινητοποιήσουν, αφού δεν μπορούσαν να την κάνουν καλά.

Η 35χρονη Αμερικανίδα, λίγη ώρα αργότερα, έπαθε ανακοπή καρδιάς από το σοκ.

Το 3χρονο παιδί της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ έχει ήδη τεθεί υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.

Επιμέλεια: Χριστίνα Ρωμηού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης