Οι φανατικοί θαυμαστές του Michael Jackson, που αγόρασαν εισιτήρια για τις προγραμματισμένες συναυλίες του στο Λονδίνο, βρίσκονται σε μεγάλο δίλλημα. Να πάρουν τα χρήματά τους πίσω ή να κρατήσουν το εισιτήριο ως το τελευταίο αναμνηστικό του μεγάλου star;

Περίπου 750.000 άνθρωποι πλήρωσαν ποσά από 50 έως 150 λίρες Αγγλίας για να παρευρεθούν στις συναυλίες στο στάδιο O2 της βρετανικής πρωτεύουσας, που επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 13 Ιουλίου και να συνεχίσουν του χρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία διοργάνωσης των συναυλιών, AEG, έβγαλαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι όσοι αγόρασαν εισιτήρια από επίσημο φορέα θα μπορούν να λάβουν επιστροφή χρημάτων.

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.MichaelJacksonLive.com από αύριο. Ωστόσο, οι κάτοχοι εισιτηρίων έχουν διορία έως τις 14 Αυγούστου να υποβάλουν αίτηση εάν θέλουν να ανταλλάξουν το απόκομμά τους με ένα συλλεκτικό «πάσο».

Το συγκεκριμένα μοναδικά εισιτήρια βγαίνουν σε οκτώ διαφορετικά χρώματα και φέρουν ένα ολόγραμμα του Βασιλιά να χορεύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, το site δημοπρασιών eBay, όπου εισιτήρια πωλήθηκαν έως και 1.300 λίρες, έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι fans θα λάβουν επιστροφή χρημάτων.

Την ίδια ώρα, η AEG λέγεται ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα βιντεοσκοπημένο κομμάτι από την τελευταία πρόβα του Jackson σε ένα special DVD, ενώ φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Ο Jackson είναι εμφανώς αδυνατισμένος, αλλά τίποτα στην εμφάνισή του δεν προδίδει ότι εκείνη η νύχτα ήταν και η τελευταία της ζωής του. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης