Πανικός επικράτησε σε ένα αεροσκάφος της American Airlines όταν στη διάρκεια της πτήσης ράγισαν οι τοίχοι της καμπίνας ! Οι επιβάτες τρομοκρατήθηκαν και το πλήρωμα αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση από το Σαν Φρανσίσκο στο Ντάλλας. Οι επιβάτες αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ένιωσαν την άτρακτο του Boeing 757 της American Airlines να ταρακουνιέται βίαια και να ακούγονται έντονοι θόρυβοι. Όταν διαπίστωσαν ότι εμφανίστηκαν ρωγμές στα τοιχώματα και σημειώθηκε αλλαγή στην πίεση της καμπίνας, οι επιβάτες άρχισαν να τρομοκρατούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι ρωγμές έγιναν σε όλη την σειρά 14 από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα» δήλωσε ένας εξ αυτών στη Daily Mail. «Εντελώς ξαφνικά ακούσαμε έναν δυνατό ήχο σαν κάτι να σκίζεται. Ακουγόταν σαν ήχο μπάλας του μπόουλινγκ όταν πέφτει στις κορίνες» συνέχισε.

Ένας 32χρονος οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων που κάθονταν δύο σειρές πίσω από τις ρωγμές, είχε την ψυχραιμία να βγάλει φωτογραφίες και να τις δημοσιεύσει στο λογαριασμό του στο Facebook ενώ έστειλε και μήνυμα στη σύζυγό του που τον περίμενε στο Ντάλας.

«Αποσυμπίεση στην πτήση 2293 των AA. Αρχισε να διαλύεται στον αέρα. Παρακαλώ προσευχηθείτε για μας» ήταν μία από τις αναρτήσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πιλότοι πραγματοποίησαν αναγκαστική προσγείωση με ασφάλεια.

Οι αρμόδιες αμερικανικές αρχές δήλωσαν, σύμφωνα με την Daily Mail, πως θα συνεργαστούν με την American Airlines να εντοπίσουν και να διορθώσουν το πρόβλημα πριν το αεροσκάφος πετάξει ξανά.

Ο εκπρόσωπος της αεροπρικής εταιρίας, Ματ Μίλερ, είπε πως τα αίτια ερευνώνται και πιθανώς σημειώθηκε βλάβη στους αεραγωγούς. Σημείωσε επίσης ότι η καμπίνα επιβατών δεν έχασε πίεση καθώς δεν έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης