Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας μετέδωσαν ότι ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ-Ουν, βάζοντας τέλος στη φημολογία που είχε δημιουργηθεί μετά την εμφάνιση άγνωστης γυναίκας που τον συνόδευε πρόσφατα σε επίσημες εκδηλώσεις.

Το όνομα της συζύγου του, σύμφωνα με τα κρατικά ΜΜΕ, είναι Ρι Σολ-Γιου. Αναλυτές στη Νότια Κορέα εκτιμούν ότι πρόκειται για τραγουδίστρια με την οποία έβγαινε παλαιότερα ο Κιμ, πριν βάλει τέλος στις σχέση ο πατέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει στα επίσημα μέσα ενημέρωσης φωτογραφίες μιας μυστηριώδους γυναίκας η οποία συνόδευε τον Κιμ σε επίσημες εκδηλώσεις, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποια είναι, κάνοντας τους ξένους αναλυτές να κάνουν διάφορες υποθέσεις σχετικά με το αν πρόκειται για τη φίλη του, τη σύζυγό του ή αδερφή του.

Η κρατική βορειοκορεάτικη τηλεόραση μετέδωσε ότι ο Κιμ και η σύζυγός του Ρι παρέστησαν στα εγκαίνια ενός ψυχαγωγικού πάρκου στην Πιονγκγιάνγκ, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του νοτιοκορεάτικου υπουργείου που είναι αρμόδιο για τις σχέσεις των δύο χωρών.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό πότε ούτε πού παντρεύτηκε το ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης